تماس
اینستاگرام
مزایای اسیدهای میوه نسبت به مواد شیمیایی برای سلامت پوست چیست؟

مزایای اسید های میوه نسبت به مواد شیمیایی برای سلامت پوست چیست؟

طبیعت و بدن انسان همواره موادی را که از جنس خود است راحت تر قبول می کند تا مواد سنتتیک و شیمیایی را. و معمولا این مواد طبیعی یا عوارض ندارند اگر هم داشته باشند بسیار کمتر از مواد شیمیایی می باشد. یکی از جدیدترین مواد طبیعی که امروزه به صورت گسترده در محصولات و کرم های بهداشتی استفاده می شود اسیدهای میوه است. این مواد علاوه بر افزایش بازار پسندی دارای تاثیرات مثبتی هم بر روی پوست می باشد و فقط جهت تبلیغات نیست.

 

اسیدهای میوه چیست؟

اسیدهای میوه یا AHA از گذشته مورد توجه بانوان بوده به طوری که  ملکه های  انگلیسی از ماسک های انواع میوه بر روی پوست خود استفاده میکردند. سپس توجه کمپانی های مواد بهداشتی به این ماده جلب شد و از این مواد برای محصولات خود استفاده کردند. معمولا اسیدهای میوه  را از میوه هایی مانند: آناناس، مرکبات، و انواع میوه های ترش و قرمز رنگ به دست می آورند.

نحوه تهیه اسید های میوه چگونه است؟ 

دیگر زمان آن گذشته است که برای تهیه یک ماسک پوست ساعت ها وقت صرف کرده و با استفاده از ترکیب میوه های مختلف برای خود یک ماسک از اسید های میوه تهیه کنیم. امروزه این ترکیب و تولید اسیدهای میوه در حجم های عظیم توسط دستگاه های مختلف انجام می گیرد و در ترکیبات کرم های مختلف استفاده می شود. و به راحتی در دسترس افراد قرار دارد از جمله این محصولات که دارای این مواد هستند و از نظر کیفی نیز مناسب هستند میتوان به کرم های مدیلن و ثمین اشاره کرد که هم کیفیت و هم کاربرد بالایی دارند.

 

 

انواع اسید های میوه

این ماده که ترکیب آن آلفا هیدروکسی اسید است دارای انواع زیر می باشد:

  1. اسید سیتریک: که از مرکبات و به ویژه لیمو به دست می آید. این ماده از میوه های ترش به دست آمده و در صنعت تولید مواد بهداشتی کاربرد فراوان دارد.
  2. از انواع اسیدهای میوه اسید گلیکولیک را می توان نام برد: این اسید از نیشکر به دست می آید. و جز محصولات پر کاربرد در محصولات بهداشتی پوست می باشد. این ماده بیشترین مصرف را در بین انواع دیگر در لوسیون ها و کرم های پوست دارد.
  3. اسید لاکتیک: این ماده از شیر ترشیده تولید می شود. در صنعت محصولات بهداشتی استفاده می شود ولی نه به اندازه اسید گلیکولیک. این اسید به صورت محدودتر و در محصولات خاص مورد استفاده قرار میگیرد.
  4. اسید مالیک اسیدهای میوه که از سیب به دست می آید: در کرم های پوستی استفاده می شود و معمولا به صورت ترکیب با سایر اسید ها در ترکیبات محصولات بهداشتی مورد استفاده قرار میگیرد.
  5. اسید تارتاریک: از میوه انگور به دست آمده و به صورت سینگل و یا ترکیبی با سیار اسیدهای میوه در ترکیبات مواد بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد.
  6. اسید ماندلیک: این ماده از بادام تلخ بدست می آید و نسبت به سایر اسیدهای میوه شناخته شده تر است زیرا در رسانه ها بیشتر بر روی این ماده مانور داده شده است. و استفاده گسترده ای در تولید محصولات بهداشتی دارد.

مزایای اسید های میوه برای پوست

امروزه کرم اسیدهای میوه و انواع و اقسام آن برای مقاصد مختلف تولید شده است که ویژگی های آنها برای پوست عبارتند از:

  1. تجدید لایه سطحی یا همان لایه برداری سطحی: یکی از ویژگی های اسیدهای میوه برای پوست پیلینگ می باشد. این مواد با تاثیر بر لایه های بالایی پوست که لایه شاخی نام دارد. روند تجدید و تولید سلول های جدید برای این لایه را  تسریع بخشیده و باعث سالم و روشن تر شدن پوست خواهد شد.
  2. تاثیر بر کلاژن سازی و افزایش حالت الاستیسیته پوست: این مواد با تاثیر بر سلول های پوستی و کلاژن ساز بر روند تولید کلاژن می افزایند. و همچنین با تاثیر بر ساخته شدن الاستین از پیری زودرس و افتادگی پوست پیشگیری می کنند. اسیدهای میوه از روند پیری و افتادگی پوست که معمولا با افزایش سن و تابش نور آفتاب اتفاق می افتد جلوگیری میکنند.

 

 

  1. حفظ آب داخل و خارج سلولی: این ماده باعث حفظ رطوبت که مهمترین عامل شادابی و زنده ماندن سلول های پوستی است می شود. یا حفظ رطوبت چه در داخل سلول و چه در خارج سلول، فعالیت سلول های مولد پوستی افزایش یافته و همچنین خاصیت ارتجاعی و حالت رفرش بودن پوست حفظ می شود. همچنین حفظ رطوبت باعث دفع سریع سموم داخل سلولی نیز خواهد شد.
  2. متعادل شدن منافذ پوستی: بر روی پوست کانال هایی برای تنفس، دفع عرق، و سموم پوستی وجود دارد. در برخی از پوست ها مخصوصا پوست های چرب این منافذ به صورت غیر معمول باز هستند. اسیدهای میوه با تحریک پوست بر جوانسازی این منافذ را ترمیم و به حالت اولیه باز می گرداند.
  3. از بین بردن لکه و روشن تر کردن پوست: این ماده با خاصیت لایه برداری سطحی و تحریک سلول های مولد پوست باعث ایجاد لایه های جدید در سطح پوست شده و در نتیجه لکه های سطحی پوست از بین رفته و رنگ پوست روشن تر و هماهنگ تر با سایر قسمت های بدن خواهد شد.
  4. سطحی کردن جوش های زیر پوستی و کمک به تنفس پوست: یکی از خواص اسیدهای میوه برای پوست این است که با لایه برداری سطحی باعث سطحی شدن جوش های زیر پوستی و درمان و از بین رفتن آنها می شوند. جوش های سرسیاه و سر سفید با استفاده از این مواد درمان می شوند. همچنین این ماده باعث تمیزی منافذ تنفسی پوست شده و باعث شاداب و تازه ماندن لایه های پوستی و افزایش کشسانی پوست می شود.
  5. تاثیر اسیدهای میوه بر آکنه: آکنه در میان 85 درصد افراد جوان شایع است. و این ماده تاثیر بسیار مناسبی برای این عارضه دارد. این مواد با لایه برداری ملایم علاوه بر حفظ سلامت پوست در از بین مواردی مانند: آکنه نیز بسیار موثر هستند.

 

چه نوع پوستی برای استفاده از اسیدهای میوه مستعد است؟

کرم اسیدهای میوه  امروزه به یکی از محصولات پرطرفدار بازار وسایل بهداشتی تبدیل شده است. و تقاضا برای استفاده از آن با توجه به مزایای آن بالا رفته است. تمام افراد با هر نوع پوستی می توانند از محصولات حاوی اسیدهای میوه برای پوست خود استفاده کنند ولی برخی از انواع پوست ها نتایج شگفت انگیزی از این محصولات خواهند دید. در این بخش به پوست های مستعد تر برای استفاده از این محصولات اشاره میکنیم:

  1. بیشترین مزیت اسیدهای میوه برای افراد با پوست چرب نمایان خواهد شد. زیار در این افرا منافذ پوستی دچار مشکل است در نتیجه تنفس و لایه سازی نیز دچار نقصان میشود. با استفاده از این ماده پوست این افراد جان تازه ای خواهد گرفت.
  2. افرادی که پوست خشک دارند. البته به شرطی که این خشکی پوست طبیعی باشد. و در اثر استفاده از دارو و یا بیماری نباشد. اگر پوست این افراد نازک شده باشد مجاز به استفاده از این ماده نیستند. و افراد با پوست خشک طبیعی هم باید از کرم های با حداکثر 15 درصد از اسیدهای میوه استفاده کنند.

 

 

چه کسانی مجاز به استفاده از اسیدهای میوه بر روی پوست خود نیستند؟

  1. افرادی که در 48 ساعت گذشته اپیلاسیون انجام داده اند به علت نازک شدن پوست بهتر است از مواد حاوی این ماده استفاده نکنند.
  2. افرادی که پوست بسیار حساس دارند. یا در اثر مصرف دارو پوستشان حساس و نازک شده است.
  3. افراد باید کرم های حاوی این محصول را 2 الی 3 ساعت بعد از دوش گرفتن استفاده کنند.
  4. افرادی طی 3 هفته گذشته عمل زیبایی انجام داده اند مانند: تزریق ژل بوتاکس و لیزر درمانی و جراحی زیبایی نباید از این کرم ها بدون مشورت با پزشک استفاده کنند.
  5. افراد بعد از استفاده از این محصولات نباید در معرض نور شدید خورشید قرار گیرند. و اگر مجبور به قرار گرفتن در معرض بهتر است از اسیدهای میوه استفاده نکنند.
  6. خانم های باردار به ویژه خانم هایی که در اواخر دوران بارداری هستند قبل از مصرف این محصولات بهتر است با پزشک خود مشورت کنند.

نحوه مصرف  محصولات حاوی اسیدهای میوه

برای این منظور پوست شما باید کاملا خشک باشد. سپس مقداری از این کرم را بر روی پوست خود بزنید و آن را کامل در تمام قسمت های پخش کنید. سپس منتظر بمانید تا کاملا جذب و خشک شود. تایم این خشک شدن را در نظر داشته باشید. زمان خشک شدن را تقسیم بر 4 کنید.به عنوان مثال عدد 5 به دست آمد از دفعات بعدی کرم به مدت 10 دقیقه و دفعه بعدی 15 دقیقه باید بر روی پوست باقی بماند تا تاثیر کامل خود را بگذارد.

 در انتها

استفاده از کرم های حاوی اسیدهای میوه امروزه بسیار معمول شده است. و مردم از مصرف آن بسیار احساس رضایتمندی دارند. ولی در صورتی که همین مواد بدون کیفیت لازم بوده و این مواد بی کیفیت به قسمت های و لایه های عمیق پوست نفوذ کنند باعث ایجاد مشکلات عدیده ای خواهند شد. پیشنهاد ما کرم های حاوی اسیدهای میوه مدیلن و ثمین می باشد. که هم برند مطمئن و هم کارایی لازم را دارند. و اینکه در فروشگاه های معتبر عرض می شوند. مکررا تکرار شده است که در انتخاب محصولات بهداشتی به ویژه پوست نبایستی ریسک کرد در غیر این صورت هم هزینه و خسارت جانی جبران ناپذیری خواهید دید.

به اشتراک بگذارید:

کمک نیاز دارید؟ پشتیبان واتساپ