پشتیبانی:

۰۲۱-۴۶۱۴۴۸۰۶

آدرس فروشگاه:

تهران، پونک جنوبی

 

وبلاگ

لیزر موهای زائد بدن

آیا لیزر موهای زائد باعث سرطان می شود؟

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله

از بین بردن موهای زائد یکی از دغدغه‌های بزرگ انسان‌ها از بدو تولد به شمار می‌رود. این مشکل به‌خصوص در خانم ها به عنوان یک چالش بزرگ شناخته می‌شود. لذا همیشه از این موضوع شکایت دارند و به دنبال راحت‌ترین راه ممکن برای خلاص شدن از شر آن‌ها هستند. روش های فراوانی برای از بین بردن موهای زائد وجود دارد که اغلب آن‌ها موقتی هستند. به طوری که کمتر از یک ماه دوباره سر و کله آن‌ها پیدا و کاسه صبر افراد را لبریز می‌کنند. در همین حال متخصصان فناوری منحصربفه‌فردی تحت عنوان لیزر موهای زائد ابداع کرده‌اند که این مشکل را به طور کامل برطرف می‌کند. اما سوال اصلی اینجاست که آیا لیزر موهای زائد بدن با عوارض همراه است یا خیر؟ برای دریافت پاسخ این سوال ما را تا انتهای مطلب همراهی کنید.

 

 

 

لیزر موهای زائد بدن

لیزر در واقع نوعی اشعه نوری بسیار قدرتمند با طول موج مشخص است که روی ریشه موها تاثیر می گذارد و آنها را به طور دائمی از بین می برد. اشعه لیزر از راه پوست به فولیکول های مو می رسد و پیاز مو را به طور مستقیم تحت تاثیر قرار می دهد و برای همیشه می سوزاند.

البته برای اینکه لیزر نتیج نهایی و دائمی به همراه داشته باشد، باید هر چند ماه یکبار تکرار شود. این امر  از رویش مجدد پیاز مو جلوگیری می‌کند. در این میان مراجعه به کلینیک های تخصصی پوست و مو که فرایند لیزر را زیر نظر پزشکان متخصص انجام می دهند بسیار مهم است. این کلینیک ها با دارا بودن مجوز از وزارت بهداشت، تحت نظارت شدید قرار دارند.

حال برای پاسخ این سوال که آیا لیزر موهای زائد باعث سرطان می شود باید به یک نکته مهم توجه کنیم. پاسخ این سوال تنها در صورتی مثبت است که از دستگاه‌های بی کیفیت برای از بین بردن موهای زائد استفاده شود. اما به طور کلی پاسخ این سوال منفی است. چراکه انرژی موجود در نور و اشعه لیزر به صورت سطحی عمل می کند و به عمق پوست وارد نمی شود.

 

 

 

دستگاه لیزر موهای زائد چگونه عمل می‌کند؟

این دستگاه‌ها به صورتی طراحی شده اند که تنها پیاز مو را هدف قرار می‌دهند. مسلما میزان تبحر پزشک در این کار اهمیت دارد. یک پزشک باتجربه می‌داند که نباید اشعه های لیزر را به طور مستقیم و طولانی روی سلول‌های پوستی قرار دهد. البته این موارد باعث نمی شوند که خطرآفرین بودن لیزر در صورت استفاده‌های مکرر را نادیده بگیریم.

استفاده از لیزر برای رفع موهای زائد یا هر کاربرد دیگری در رفع نواقص بدن و یا درمان بیماری ها تنها زمانی می تواند ایمن و بی خطر باشد که توسط پزشکان متخصص و با تجهیزات بروز و پیشرفته و در فواصل زمانی مشخص انجام شود. در غیر این صورت افراط در هر یک از شیوه های درمانی با لیزر خطراتی را برای انسان به همراه خواهد داشت.

با این حال برای جلوگیری از بروز آسیب به بافت های تحت تاثیر اشعه لیزر، بهتر است جلسات لیزر موهای زائد را با فواصل معین و طولانی انجام داد.

امنیت دستگاه لیزر موهای زائد چقدر است؟

با اینکه پرتوهای یونیزه کننده لیزر با قدرت بالایی که دارند می‌توانند از اجزای بدن عبور و به طور مستقیم به DNA آسیب وارد کنند و موجب سرطان‌ شوند. اما نوری که از دستگاه‌های لیزر کندلا الکس ساطع می شود هیچ نوع پرتو یونیزه شده‌ای در خود ندارد.

به همین دلیل است که سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) کاربرد لیزر برای از بین بردن مو را ایمن می‌داند. زیرا از اشعه‌های غیر یونیزه کننده در آن استفاده شده است. از طرفی اغلب متخصصان رفع موهای زائد به ایمن بودن انرژی این دستگاه‌ها دارند. آن‌ها معتقدند که انرژی نور به کار رفته در لیزرهای کندلا الکساندریت در سطح پوست به میزان خیلی جزئی باقی می ماند. بنابراین این سبک از لیزرها با عث آسیب به DNA نمی شوند.

از سویی دیگر پالس انرژی نور به کار رفته در لیزرهای زیبایی موهای زائد تنها برای گرم کردن و از بین بردن فولیکول‌های مو در نظر گرفته شده است. بعضی از بانوان نگران درمان با لیزر در نواحی اندام تناسلی خود هستند، در حالی که متخصصان اعتقاد دارند هیچ شواهدی مبنی بر ابتلا به سرطان ناشی از لیزر بیکینی و ناحیه تناسلی وجود ندارد.

همانطور که اشاره کردیم نور حاصل از لیزر کندلا الکساندریت از فولیکول مو فراتر نمی‌رود و اندام‌های داخلی را به هیچ عنوان تحت تاثیر قرار نمی‌دهد. پس با این توضیح لیزرها باروری خانم‌ها را نیز تحت تاثیر قرار نمی‌دهند.

 

لیزر موهای زائد

 

آیا لیزرها عوارض جانبی دارند؟

تاکنون هیچ گونه تحقیقاتی مبنی بر تاثیر اشعه‌های لیزر موهای زائد در ایجاد سرطان وجود ندارد. البته طبیعی است که عوارض خفیف و گذرایی مانند سوزش، التهاب و قرمزی و گاهی زخم و تغییر رنگ مشاهده شود که با گذشت چند روز و توصیه های پزشک رفع می شوند.

خنک نگه داشتن ناحیه‌ لیزر شده بلافاصله پس از درمان بسیار کمک کننده است. شما می‌توانید با کمپرس آب گرم یا کیسه آب سرد التهابات را تا حد زیادی تسکین دهید. گاهی می‌توانید برای از بین بردن عوارض کوتاه مدت و طبیعی لیزر از داروهایی مانند ایپوبروفن کمک بگیرید. برای رسیدن به نتایج دلخواه در لیزر موهای زائد باید تعداد جلسات توصیه شده توسط دکتر را کامل کنید. لیزر موهای زائد باید در یک بازه 6 جلسه‌ای انجام شود. همچنین برای اطمینان از نتایج نهایی، بهتر است هر دو سال یکبار بعد از اتمام جلسات درمانی، برای معاینات به کلینیک مراجعه کنید.

در صورتی که از لیزر کندلا استفاده می‌کنید، برای نیجه‌گیری بهتر توصیه می‌شود پیش از انجام جلسات لیزر، محل مورد نظر را شیو کنید. امروزه لیزر نه تنها در بخش زیبایی بلکه در جراحی ها و عمل های غیر تهاجمی نیز کاربرد دارد. لیزر حتی در جراحی دهان و دندان کاربردهای پزشکی و زیبایی گسترده‌ای دارد. بنابراین برخلاف نظرات رایج، لیزرها به دلیل برخورداری از اشعه قوی، اثرات زیانباری ندارند.

 

لیزر موهای زائد

 

مزایای استفاده از لیزر موهای زائد

مزیت اصلی نسل جدید این لیزرها این است که موهای زائد را به طور دائمی از بین می‌برد. امری که اعتماد به نفس و آرامش را به افراد هدیه می‌بخشد. افراد زیادی هستند که سال‌های سال با موهای زائد خود دست و پنجه نرم می‌کنند. به همین سبب راه‌های زیادی را امتحان کرده‌اند که تنها تا مدت خیلی کوتاهی جوابگو بوده است.

مزیت دیگر کاربرد لیزر برای رفع موهای زائد بی درد بودن آن است. به گونه‌ای که بدون ایجاد عوارض خاص و شدید به عنوان روشی ایده آل در مراکز زیبایی به کار می رود. از طرفی دیگر کاربرد لیزر برای کل بدن باعث می‌شود افراد اقبال زیادی به آن داشته باشند و به راحتی از شر موهای کل بدن خلاص شوند.

البته ناگفته نماند که افراد متقاضی برای کسب نتایج ایده‌آل باید نزد پزشکان ماهر و باتجربه بروند.

معایب لیزر موهای زائد

باید خاطر نشان کنیم که کاربرد لیزر در زیبایی پوست و مو علی رغم مزایای فوق العاده ای که دارد اما با معایبی نیز همراه است. لیزرها هزینه های بسیار بالاتری از روش‌های مرسوم رفع موی زائد مانند اپیلاسیون و استفاده از شیور و کرم های موبر به همراه دارند.

علاوه بر این برای اینکه از لیزر موهای زائد نتیجه مناسب بگیرید حتما باید جلسات یادآوری را بگذرانید که شامل هزینه های بیشتری می‌شوند. در فرآیند لیزر، نوع و جنس پوست تاثیرگذار است و در صورتی که رنگ پوستتان تیره باشد ممکن است پزشک نتواند به راحتی نوع موها و منطقه تحت تاثیر را درست تشخیص دهد. به همین سبب این روش در پوست‌های روشن نتیجه بهتری بر جای می‌گذارد. اما به هرحال انتخاب کلینیک تخصصی و حرفه ای لیزر می تواند تمام این ریسک ها و احتمالات را از بین ببرد.

 

لیزر موهای زائد

 

آیا انجام لیزر برای من مناسب است؟

با توصیف هایی که از لیزر موهای زائد داشتیم دیگر دلیلی برای ترس باقی نمی ماند. لیزر موهای زائد یک روش کاملا ایده آل و بی خطر برای رهایی از موی زائد است. همه افراد در هر سنی که باشند می توانند با خیال راحت از فرایند لیزر به نتایج دلخواه خود برسند.

بسیاری از افراد با این تصور که لیزر باعث سرطان پوست می شود خود را از مزایای آن محروم می کنند. در حالی که این روش بی‌خطر، در تمام جهان حرف اول را می زند. به همین سبب تمامی روش‌های قدیمی منسوخ شده‌اند و اغلب افراد در کشورهای پیشرفته از لیزر به عنوان راهی دائمی برای از بین بردن موهای زائد خود بهره می‌برند.

سخن پایانی

لیزر به عنوان بهترین روش پزشکی برای از بین بردن موهای زائد بدن ایفای نقش می‌کند. با این حال شایعاتی در خصوص لیزر وجود دارد که مهمترین آن بروز سرطان پوست است. همانطور که گفتیم، سازمان غذا  وداروی آمریکا این روش را به عنوان یک روش ایمن و سریع تایید کرده است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که پیش از تصمیم عجولانه مدتی تحقیق کنید و ببینید بهترین مراکز لیزر در شهر شما کجاها هستند و بعد از میان آنها کلینیکی که پیشرفته ترین دستگاهها و تجهیزات لیزر را دارد انتخاب کنید.

فهرست مطالب

[vc_row full_width="stretch_row" css=".vc_custom_1493881945773{margin-bottom: -40px !important;background-color: #f9f9f9 !important;}"][vc_column css=".vc_custom_1488538101973{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}"][woodmart_brands orderby="" order="" hover="alt" style="carousel" per_row="7" hide_pagination_control="yes" hide_prev_next_buttons="yes" wrap="yes" ids=""][/vc_column][/vc_row]
برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید تایپ کنید.